OVER DE RAM

OVER DE RAM


Jeroen Stokman



De drijvende kracht en eigenaar van het restaurant. Ruim 30 jaar ervaring in het slagersvak, waarvan 18 jaar als mede-eigenaar van een Keurslagerij in Houten. De passie voor dit vak zal je dan ook niet ontgaan in het restaurant. Met zijn frisse kijk op horeca en kennis en kunde van ondernemerschap zal hij je keer op keer weten te verrassen.



Jeroen Stokman



De drijvende kracht en eigenaar van het restaurant. Ruim 30 jaar ervaring in het slagersvak, waarvan 18 jaar als mede-eigenaar van een Keurslagerij in Houten. De passie voor dit vak zal u dan ook niet ontgaan in het restaurant. Met zijn frisse kijk op horeca en kennis en kunde van ondernemerschap zal hij u keer op keer weten te verrassen.


 
 
hetpersoneel-Titelbalkje
Persoonlijk en betrokken personeel dat kun je uiteraard bij ons verwachten. Maar er is nog meer: liefde voor het vak, een passie voor lekker eten en een tomeloze inzet zijn de drijfveren die ons er elke dag toe doen bewegen om voor je al het lekkers op tafel te zetten. Wij verwelkomen je graag!
hetpersoneel-Titelbalkje
Persoonlijk en betrokken personeel dat kun je uiteraard bij ons verwachten. Maar er is nog meer: liefde voor het vak, een passie voor lekker eten en een tomeloze inzet zijn de drijfveren die ons er elke dag toe doen bewegen om voor je al het lekkers op tafel te zetten. Wij verwelkomen je graag!

PROEF DE SFEER!

PROEF DE SFEER!