Dinerkaart


Dinerkaart


VOORGERECHTEN


Jonkheer’s Carpaccio

Carpaccio van de gebraden lende, gepofte paprika pesto, Parmezaan crumble, basilicum mayonaise, rucola-brickdeeg.
**supplement eendenlever €4,50**

€ 13,50

Iberico Procureur

36 uur zacht gegaarde varkensnek, salsa verde, gekarameliseerde zilveruitje, knoflook croutons.

€ 13,50

Sinaasappel Eendenborst

Eendenborst, wortel sinaasappelcrème, pistache kruim, bloedsinaasappelsaus

€ 12,50

Lente Burrata

Romige mozzarella, gerookte lamsham, balsamico, cherrytomaten.
**ook vegetarisch mogelijk**

€ 13,50
 
 

HOOFDGERECHTEN


Hollandse Ribeye

Dubbel doel rund, groene asperge, sjalot-tijmjus, beurre noisette, bloemkoolcrème.

€ 29,50

Lams Goulash

Lamsvlees, drie kleuren paprika, komijn, toast, schorseneren chips.

€ 23,50

Livar Rib

Limburgs klooster varken, geroosterde wortel, spitskool-kerriecrème, dragonolie.

€ 25,50

Beef Teriyaki

Europese diamanthaas, snijbonen, paksoi, taugé.
**ook vegetarisch mogelijk! 23,50**

€ 26,50

Extra sides € 4,50

Verse friet met schil / Gebakken aardappelen / Groene salade / Warme groenten

NAGERECHTEN


Ruby Panna Cotta

Witte chocolade-citroen crumble, frambozengel, gekonfijte rabarber.

€ 9,50

Amaretto Abrikoos

Gember hangop, amandel crumble, karamel chocolade galet.

€ 9,50

Kazen van Gery

Diverse soorten kaas met Ernesto portstroop en kletzenbrood.

€ 12,50

Afterdinner Cappuccino

Cappuccino met diverse zoetigheden en ’n lekkere borrel.

€ 8,00

DOWNLOAD HIER ONZE DINERKAART:

PROEF DE SFEER!

PROEF DE SFEER!